Karriere & Livsstil

Kurser

MINDStrong

MINDStrong er Jacobsen Academy mentale fitnesscenter, hvor du kan træne det, du synes er mest relevant for dig. Du kan eksempelvis fokusere på at nedbringe og forebygge stress, forbedre din søvnkvalitet , formindske uro og meget mere. Dette kan forbedre din performance og dit mentale overskud.

 

LÆS MERE

Livsstil

En flot karriere, en prestigefyldt stilling eller en høj løn er ikke meget værd hvis dit helbred begynder at svigte.

Derfor har vi et livsstilskursus hvor du får hjælp til at tilrettelægge en en livsstil der sikrer dig en sund hverdag, så du i mange år kan nyde din succes fuldt ud.

KOMMER SNART

Jobsøgning

Er du uden job, eller står du over for et jobskifte, er et outplacementforløb det, du har brug for. I et outplacementforløb vil vi afdække dine ønsker, kompetencer, muligheder og værdier.

På et online jobsøgningskursus får du alle de værktøjer du skal bruge for at optimere din jagt på dit drømmejob.

KOMMER SNART

Lederudvikling

Vil du gerne styrke dit lederskab, så er et lederudviklings forløb noget for dig.

Med et lederudviklingsforløb får du de værktøjer du skal bruge for at blive en bedre log mere autentisk leder.

Find det lederudviklingskursus, der passer bedst til dit udgangspunkt.

KOMMER SNART

Karriereudvikling

Hvad end du skal i gang med at starte din karriere, du står overfor et karriereskift, eller du bare føler, din karriere er kørt fast, så kan et karrieudviklingsforløb være gavnligt for dig.

Find det kursus der kan give din karriere et boost.

KOMMER SNART

Personlig effektivitet

Er du kørt fast i hamsterhjulet eller har du et behov for at nå mere i løbet af din arbejdsdag, så der bliver bedre tid til fritid og familie.

Med et kursus i personlig effektivitet får du en masse værktøjer du kan tage i brug med det samme og få mere overskud til det der betyder mest for dig.

 

KOMMER SNART

Mentaltræning

Mentale færdigheder er det der gør dig i stand til at få det optimale ud af din fysiske træning i konkurrence situationen og dermed udnytte dine evner på bedst mulig vis.

LÆS MERE

Mentaltræning for
ungdomsspillere

Ungdomsspillere har om muligt endnu flere udfordringer at forholde sig til end den voksne idrætsudøver. Samtidig med idrætten er der som regel også skole der skal passes.

LÆS MERE

Stresscoaching

Vi har ca. 70.000 tanker hver dag. Når vi engagerer os i tanker der vækker bekymringer hos os, er det potentielt stressudløsende. Læs nærmere herunder.

LÆS MERE

Jacobsen Academy

Velkommen til Jacobsen Academy

Du kender sikkert problemet med at få familie, arbejde og fritid til at gå op i en højere enhed. Du vil gerne have fart på karrieren, du vil også gerne bruge værdifuld tid med dine børn og din partner. Du har måske også nogen fritidsinteresser du rigtig gerne vil bruge tid på.

Hvis du forsømmer en af dem er det som om der mangler noget i dit liv. Det kan også være at du ihærdigt forsøger at nå det hele og derfor bevæger dig på grænsen af stress og alligevel ikke rigtig er tilfreds med dit liv

Hvad nu hvis jeg fortæller dig at det ikke behøver at være sådan. Hvad nu hvis jeg fortæller dig at godt kan få en succesfuld karriere, et dejligt familieliv hvor du ikke går glip af dine børns opvækst og et langtvarigt og kærligt forhold til din partner samtidig med at der også er tid til at du kan dyrke din venner og fritidsinteresser.

Her på Jacobsen Academy har vi samlet en række kurser der alle kan hjælpe dig til at opnået bedste for din:

  1. Familie
  2. Karriere
  3. Fritid og venner
  4. Sundhed og trivsel

Uden at gå på kompromis med nogen af delene.

Velkommen

Filosofien bag Jacobsen Academy er at det er muligt at få en succesfuld karriere, samtidig med at man har mindst lige så stor succes som forældre, partner, familiemedlem, ven og iøvrigt finder tid til “sig selv” ind imellem.

For rigtig mange er det når balancen forsvinder at problemerne opstår. Vi har selvfølgelig hver vores balancepunkt, men alle elementer skal være til stede.

Selvom vores kurser er målrettet karriere, lederskab, livsstil eller andet, så vil du i alle kurser opleve at der er fokus på helheden.

Vi tror på at succeskriteriet for, om din karriere, eller dit liv, har være godt er at du til enhver tid kan stoppe op og se dig tilbage - eller i spejlet - og sige “jeg har gjort det så godt jeg kunne og ikke forsømt de vigtigste mennesker i mit liv


Det vil vi gerne hjælpe dig med!

Alle kan ikke være lige gode til alt, derfor er vi på Jacobsen Academy flere instruktører, der har hver vores kernekompetencer.

På den måde får du altid de bedste instruktører til dit kursus.

Herunder kan du se en kort præsentation af vores instruktører. Klik dig også gerne videre hvis du vil vide mere.

KONTAKT MIG

ADRESSE

Klokkens Kvarter 92,
5220 Odense SØ

TELEFON

50 55 10 07

LET'S GET STARTED!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non ultricies neque. Nunc sit amet accumsan lorem. Aliquam erat volutpat. In efficitur laoreet elit.