Mentaltræning

Kurser

Mentaltræning

Mentaltræning er en træningsform der skal vedligeholdes ligesom al anden træning.

I et online mentaltræningskursus giver vi dig en masse grundlæggende værktøjer du kan bruge til at opbygge nogen sunde mentaltrænings vaner.

værktøjerne vil være et vigtigt supplement til din daglige mentaltræning

 

 

Kommer Snart

Ungdoms mentaltræning

Mentaltræning for ungdom kan ikke sammenlignes med mentaltræning for voksne.

Som ungdomstalent skal man ikke nødvendigvis skabe resultater. Her er det vigtigste at skabe motivation og glæde ved at forbedre sig.

Det er hovedfokus i vores kurser, som har været til glæde for mange.

 

 

LÆS MERE

Forældre

Som forældre til et ungdomstalent står du sikkert ofte med en masse frustrationer og ønsker om at hjælpe dit barn bedst muligt.

Det kan være meget svært da der i din relation med dit barn er en masse andet i spil.

Med vores forældrekursus får du en indsigt i hvordan du bedst kan udfylde din rolle i dit barns idrætsliv og nogen helt konkrete værktøjer til at styrke din forældrerolle i forhold til dit barns idræt

LÆS MERE

Holdsport

Som idrætsudøver i en holdsport er der nogen særlige forhold der gør sig gældende. Din præstation kan være afhængig af andre. Du har altid et dilemma omkring dit ønske om en god præstation for holdet, men samtidig er du i hård konkurrence om pladsen på holdet.

Vores mentaltræningskurser for dig der dyrker holdsport tager blandt ondt fat i netop disse problemstillinger.

 Kommer Snart

Individuel

Dyrker du en individuel idræt er dine præstationer ofte dit eget ansvar, selvom du ofte har trænere og andre der er en del af dit team.

Sejrene og nederlagende kan du ikke dele med nogen.

På vores mentaltræningskurser kan du blive bedre til at håndtere netop de problemstillinger der er kendetegnende for individuelle sportsgrene.

Vores kurser skal ses som et supplement til din daglige mentaltræning

Kommer Snart

Træner

Som træner står du sikkert ofte overfor den udfordring at dit hold eller din spiller mangler “noget mentalt”

Du har sikkert dine kompetencer på det teknisk/fysisk/taktiske område og vil gerne styrke dine færdigheder på det mentale områder.

Vores kurser er tilrettelagt til at give dig de bedste forudsætninger for at støtte dine atleter på det mentale område.Kommer Snart

Mentaltræning

Mentale færdigheder er det der gør dig i stand til at få det optimale ud af din fysiske træning i konkurrence situationen og dermed udnytte dine evner på bedst mulig vis.

LÆS MERE

Mentaltræning for
ungdomsspillere

Ungdomsspillere har om muligt endnu flere udfordringer at forholde sig til end den voksne idrætsudøver. Samtidig med idrætten er der som regel også skole der skal passes.

LÆS MERE

Stresscoaching

Vi har ca. 70.000 tanker hver dag. Når vi engagerer os i tanker der vækker bekymringer hos os, er det potentielt stressudløsende. Læs nærmere herunder.

LÆS MERE

Jacobsen Academy

Velkommen til Jacobsen Academy - Mentaltræning

En stor del af succes i idrætsverdenen er at mestre den mentale del. Selv den bedste teknik kan svigte i de afgørende øjeblikke, hvis nerverne sætter ind, eller den stærke vilje kan føre til sejre der er langt større end talentet berettiger.

En meget stor del af den mentale del af din træning handler dog om at bevare motivationen og fokus på de nogen gange lange og kedelige vintertræninger eller træningsopstarter.

At holde motivationen når de store øjeblikke er længst væk er en udfordring for alle.

På Jacobsen Academy deler vi mentaltræning op i tre hovedområder

  1. Mentalgrundform
  2. Konkurrence forberedelse
  3. Skadesbehandling og restitution

Som med din fysiske form ved du at grundformen er enormt vigtig, hvis ikke den er til stede bliver de to andre endu sværere.

At opbygge en mental grundform er derfor vores hovedfokus her på Jacobsen Academy, den del egner sig også rigtig godt til at gennemføre ved den computer i dine træningspauser.

For at være sikker på vi har noget der passer til netop dig har vi tilrettelagt kurser inden for:

  • Mentaltræning
  • Mentaltræning ungdom
  • Forældre
  • Holdsport
  • Individuel
  • Trænere

Derfor er jeg sikker på du kan finde noget der passer præcis til dig.

Velkommen

 

KONTAKT MIG

ADRESSE

Klokkens Kvarter 92,
5220 Odense SØ

TELEFON

50 55 10 07

LET'S GET STARTED!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non ultricies neque. Nunc sit amet accumsan lorem. Aliquam erat volutpat. In efficitur laoreet elit.